Betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Tak – Vi er rigtig glade for din interesse for vores nyhedsbrev.
Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.


Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

findnytjob.dk
(en del af Zetup Kommunikation, CVR DK29570094)
Havnegade 29A, st
DK-7100 Vejle

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@findnytjob.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder karrieretips, jobsøgningsideer, relaterede artikler, generel markedsføring af vores ydelser og samarbejdspartneres tilbud og ydelser. Vi hader spam lige så meget, som du gør. Derfor forsøger vi altid at sende interessant og relevant indhold.

Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenover.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du mailadresse og fornavn. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen eller nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vi ønsker med vores nyhedsbrev at skabe interesse om vores virksomhed.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Videregivelse
Vi benytter os af MailChimp som platform til at udsende nyhedsbreve fra. MailChimp må derfor anses som en databehandler. Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt.

Overførsel af oplysninger til 3. lande
Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS.

Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.