jobmarkedet Denne artikel indeholder reklame

Vil du gerne udvikle din karriere? Så kan det betale sig at få flere kompetencer, som kan gøre dig mere attraktiv

Der er mange grunde til, hvorfor man skal færdiggøre relevante kurser, men det kan være svært at finde de rette. Her kan du læse mere om, hvordan du bliver mere attraktiv, som medarbejder.

Find de rette kurser til din drømmestilling

Langt de fleste har en bestemt stilling, som de drømmer om at få. Det kan være alt fra journalist til en højere stilling i den arbejdsplads, hvor man allerede arbejder. Uanset, hvad det er for en stilling, så kan det tit betale sig at få mere viden og erfaring inden for faget. Hvis du gerne vil have en højere stilling, der hvor du arbejder, så kan det være en god ide at tage et lederkursus. Dette kan hjælpe dine arbejdsgivere til at se, at du har lederpotentiale. At deltage i et kursus kan også hjælpe dig med at få nye kontakter, som kan hjælpe dig med at fremme din karriere. Det kan blandt andet åbne op for nye muligheder.

Eksperimenter med andre fag

Vi skifter hele tiden smag, så hvorfor ikke udforske, hvad vi kan arbejde med. Hvis du har arbejdet det samme sted i mange år, så kan det godt betale sig at udforske nogle af de erhverv, som minder meget om dit nuværende. Det kan være, at en bestemt vinkel vil hjælpe dig med at finde dit job endnu mere interessant. Det kan også hjælpe dig med at se, hvordan du selv kan videreudvikle dit erhverv, så det kan nå ud til flere. Hvis du gerne vil fremme din karriere gennem erfaring, så kan det være en god ide at prøve en executive business education.

Det kan også være, at du er i det helt forkerte erhverv. Du kan gå tilbage og tænke over, hvilke ting, som du synes var interessante, da du studerede. Det kan være, at du ikke endte med at være det sted, hvor du passer bedst ind. Nogle kan godt have en tendens til at arbejde det sted, hvor de føler, at de kan tjene mest, i stedet for der, hvor de kan se sig selv bedst. At prøve forskellige kurser kan være som at prøve forskellige erhverv. Selvom du ikke synes, at alle kurserne var lige spændende, så giver de dig mere erfaring, som gør dig mere attraktiv.

Du skal have det hele med - Tilmeld vores Nyhedsbrev

Modtag karrieretips, gode råd til jobsøgning og spændende artikler direkte i din indbakke.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre hos os og vil aldrig blive delt.