Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Find et job

Care.com – Find et job lige rundt om hjørnet.

Care.com er en virksomhed der hjælper familier med at finde, eksempelvis en babysitter, hjælp til ældrepleje eller en handikaphjælper, kvalificerede personer til lektiehjælp, hjælp til kæledyrspasning eller til andre huslige opgaver.

Uanset om du er på udkig efter et arbejde indenfor deres område eller ønsker at få udført en opgave af huslig karakter, så er mulighederne lige til at gå til. Virksomheden Care er en af de store på jobmarkedet, de har flere end 9 millioner brugere spredt over 16 lande og over 6 millioner unikke besøgende world wide hver måned på deres hjemmeside.

Er du på udkig efter et job?
Leder du efter et job indenfor Care´s kategorier, stort som småt, så opret og udfyld en profil med det samme – du kan være igang i løbet af kort tid.

Tag det første skridt og opret en profil her- BOG: HIT MED JOBBET - skriv den ansøgning, der får dig til samtale - Se mere her
- SÅDAN FÅR DU JOB - et online hjemmekursus i hvordan du søger job - Se mere her
- SÅ SØG DET JOB OG FÅ DET - en håndbog for kvinder om jobsøgning - Klik her
- FIND DEN OPTIMALE A-KASSE - Få et gratis a-kasse tjek hos Monera - Start her
- NÆRVÆR NU - Effektivt onlinekursus udviklet af psykolog Heidi Agerkvist - Se her

Foto: Screendump fra Care’s hjemmeside