medarbejdere

Denne artikel indeholder reklame tekster

Det er altid vigtigt at rekruttere de rette medarbejdere, for at skabe den gode dynamik på en arbejdsplads.

Det kan være dyrt at ansætte forkert, da der er rigtig mange omkostninger forbundet med at ansætte og fyre medarbejdere på en arbejdsplads. I dette indlæg vil vi komme omkring 3 forskellige ting, som du minimum skal være opmærksom på, når du skal ansætte nye medarbejdere til din virksomhed. Husk det er meget mere komplekst end blot disse nedenstående 3 ting, men det kan være en god start på den gode rekrutteringsproces.

Er du ikke egnet til at rekruttere de rette medarbejdere, findes der flere forskellige bureauer der kan være behjælpelig med at finde de rigtige folk til din virksomhed. Det er især i de større byer, hvor de anerkendte rekrutteringshuse sidder. Disse kan du nemt finde via en Google søgning såsom: Rekrutteringsbureau Århus, eller rekrutteringsbureau København.

Nogle gange giver det god mening, at fokusere på de ting man er god til og outsource øvrige opgaver til konsulenter eller virksomheder, der kan gøre det mere effektivt end én selv.

1. Match på personlighed

Noget af det vigtigste når man skal finde en ny kandidat til en ledig position i sin virksomhed, er at der er match på personlighed. En tommelfingerregel er, at man gerne skulle have lyst til at drikke en øl sammen, da det understreger en generel og ærlig kemi imellem arbejdsgiver og tager.

2. Evne til at lære nyt

Det er naturligvis også essentielt at arbejdstager har evnen til at lære nyt. Det kan både være i teams, men også individuelt. Ens evne til at lære nyt, er ofte også en individuel ting, og når man starter i en ny position i en virksomhed, er arbejdsområdet som regel grøn, og netop derfor er det afgørende man tør at komme ud af sin comfort-zone, og hurtigt ind i virksomheds DNA.

3. Ild i øjnene

Førstehåndsindtrykket er superafgørende, og man kan som regel mærke på personen hvor interesseret vedkommende er i jobbet. Kan man se ilden i øjnene, er der helt sikkert nogle indikatorer der fortæller man skal dykke yderligere ned i kandidaten for at se om der er et fit.

Som nævnt i indledningen i dette indlæg, er det vigtigt at bruge noget tid på sin rekruttering. Det kan tjene virksomheden for rigtig mange penge, og ikke mindst sikre vækst og harmoni på arbejdspladsen.

Du skal have det hele med - Tilmeld vores Nyhedsbrev

Modtag karrieretips, gode råd til jobsøgning og spændende artikler direkte i din indbakke.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre hos os og vil aldrig blive delt.