job ann2021ii

Det kan nogle gange være svært at finde det rigtige job – læs videre og find nogle forslag

Der er meget man skal overveje når man leder efter et nyt job. Man skal tænke på løn, ferie, arbejdstider, hvor arbejdspladsen er, hvor længe man kan holde jobbet og om der overhovedet er plads til fremskridt. Så hvis man ikke helt ved, hvad ens næste job burde være, så læs videre og find nogle forslag – det kan være, at du finder noget, som er lige dig.

Psykolog

Måske burde man overveje at arbejde som en psykolog. Der findes mange specialiteter inden for psykologi, så man kan helt klart finde noget der passer en. Man kunne være en børnepsykolog, en psykolog med speciale inden for ADHD og ADD, eller en erhvervspsykolog København. Det gode ved at være psykolog er jo at man altid kan finde job, for man kan jo bare åbne ens egen klinik. Så man er nødvendigvis ikke bundet til en bestemt by eller sted, man kan roligt planlægge ens liv over det hele.

Hvis man åbner sin egen klinik, så bestemmer man jo også selv hvilke arbejdstider man burde have.

Bibliotekar

At være bibliotekar er ofte et undervurderet job. Som bibliotikar har man mange ansvarligheder i et bibliotek, der er jo ikke så mange andre medarbejdere. Som bibliotekar så kan man være sikker på at få en stille og rolig hverdag. Som bibliotekar foregår ens arbejdsdag på et bibliotek, hvor man blandt andet organisere bøgerne og andre materialer.

Som bibliotekar skal man også holde øje med nye udgivelser, så man altid kan have nogle anbefalinger klar. Inden for bibliotekar branchen er der virkelig kun en retning det hele kan gå i.

Selvstændig

Hvis man overhovedet ikke kan finde et job der passer en, så burde man overveje at blive selvstændig. Som selvstændige bestemmer man jo selv hvad man laver, og hvornår man laver det. Man bestemmer om man vil stå på et gadehjørne og sælge aviser, eller om man bygge højttalere og sælge dem hos festivaler.

Man bestemmer selv hvornår man kan holde ferie, hvornår man kan holde fri, og hvornår man vælger at lukke biksen. Man kan endda selv bestemme ens løn, hvor mange penge skal man selv have, eller hvor mange penge skal investeres i ens egen forretning.

Du skal have det hele med - Tilmeld vores Nyhedsbrev

Modtag karrieretips, gode råd til jobsøgning og spændende artikler direkte i din indbakke.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre hos os og vil aldrig blive delt.