forsikringer ann2021ii

Dine forsikringer er uden tvivl dit sikkerhedsnet både for nu og i fremtiden

Når man står uden job og pengepungen er presset, så kan man være fristet til at skære visse udgifter væk, så budgettet rækker længere. Det kan være en rigtig god idé, hvis man vælger de rigtige udgifter. Der er nemlig visse udgifter, som du under ingen omstændigheder skal røre ved, nemlig din forsikringer.

Dit sikkerhedsnet nu og i fremtiden

Dine forsikringer er uden tvivl dit sikkerhedsnet både for nu og i fremtiden. Selvom du måske godt kan lide at leve livet lidt spontant eller vildt, så er det altså dine forsikringer som skal gribe dig, hvis noget går galt.

Du kan naturligvis forsikre alt muligt, men de fleste har som minimum en indboforsikring og en ulykkesforsikring som dækker dig, dit hjem og dine ejendele, hvis der skulle ske noget. Det kan nemlig blive meget dyrt for dig, hvis du skal erstatte noget eller måske dit hjem, og du ingen forsikring har.

Du bør derfor ikke spare på forsikringerne i denne tid, hvor du går uden arbejde. Uden din almindelige indkomst, så kan det være meget svært at komme tilbage på fødderne, hvis et uheld skulle komme.

Det kan også være, at du har en forsikring som sikrer dig i tilfælde af tabt erhvervsevne. Det er rigtig vigtigt at have, da man aldrig ved hvad der kan ske. Hvis man ikke længere har mulighed for at arbejde eller arbejde på samme vis, så kan man nemlig komme i store økonomiske problemer, hvis ikke man har forsikret sig imod det. Selvom man står uden job, så er det stadig en vigtig forsikring at have. 

Se efter alternativer

Hvis budgettet virkelig strammer, og der er minus på kontoen i slutningen af måneden, så kan du naturligvis vise se efter alternative måder at spare på. Det kan både være hverdagsting, som du i virkeligheden godt kan undvære.

Et alternativ er selvfølgelig også andre forsikringer. Hvis din forsikring er for dyr, så kan du kigge efter om andre selskaber tilbyder en lignende til en mindre pris. Det koster i hvert fald ikke noget at forsøge, og det kan være, at du kan ende med at få en god besparelse, som kan give dig lidt mere frihed på kontoen.

Det vigtigste er blot, at du finder en fleksibel og tryg forsikring, som du har en god fornemmelse ved. Det er nemlig dem der skal være dit sikkerhedsnet i fremtiden. Derfor er det rigtig vigtigt, at du stoler på dem.

Du skal have det hele med - Tilmeld vores Nyhedsbrev

Modtag karrieretips, gode råd til jobsøgning og spændende artikler direkte i din indbakke.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre hos os og vil aldrig blive delt.