økonomisk rådgivning i din virksomhed
ann2021ii

Har du virksomhed, og synes du også, at det kan være svært at få et godt overblik over økonomien?

Det er ikke noget at skamme sig over, for det kan være svært at sidde og arbejde med så mange tal, og der kan være så mange andre grunde til, at man har valgt at starte en virksomhed. Men selvom det måske ikke er din spidskompetence, så er det vigtigt, at du alligevel sørger for, at der er styr på økonomien. Det kan være, at du har brug for økonomisk rådgivning i din virksomhed?

Brug for revisor eller bogholder?

Der er f.eks. mange firmaer, der benytter sig af revisor eller bogholder til at holde styr på økonomien. En revisor eller bogholder kan f.eks. hjælpe dig med at betale skat og moms og danne et overblik over, hvordan det står til med indskud og udgifter. Her kan du også få et overblik over, hvad du har mulighed for at smide af penge i forskellige projekter. Læs mere her og find ud af, hvordan du kan få en god revisor eller bogholder til din virksomhed.

Hvordan finder man en god revisor?

I dag findes der mange revisorer, og derfor kan det også være uoverskueligt at finde en, der passer godt til ens virksomhed. Du skal være tilfreds med den måde, det bliver gjort på, for det er meget sensitivt, når der er andre, der skal rode med ens økonomi. Heldigvis behøves det slet ikke at være så svært at finde en god revisor eller bogholder, som man lige kunne frygte.

Få hjælp til at matche med den rette revisor

Hvis du også synes, at det er svært at finde den rette revisor, så er det faktisk noget, du heldigvis kan få hjælp til. Der findes forskellige revisorer, og der er naturligvis nogen, der passer bedre til dig end andre. Du kan benytte dig af firmaer, der hjælper andre firmaer med at matche med en revisor, der passer til dem. Så kan du være sikker på, at der har siddet en kvalificeret og kigget på, hvem der passer godt sammen.

Det tager ikke lang tid for dig at udfylde en formular, og derfor vil du modtage tre bud på revisorer, bogholdere, eller hvad end du søger, hvor du kan vælge. På den måde bliver det langt mere overskueligt, end hvis man skulle have siddet søgt hele Google igennem.

Du skal have det hele med - Tilmeld vores Nyhedsbrev

Modtag karrieretips, gode råd til jobsøgning og spændende artikler direkte i din indbakke.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre hos os og vil aldrig blive delt.